skyspirits
Πρέπει να είστε άνω των 18 για να εισέλθετε στο site.
popupjpg

Αγαύη/Agave

Η Αγαύη είναι ένα παχύφυτο που το βρίσκουμε σε πάνω από 200 είδη. Το νέκταρ της είναι ένα υψηλής ποιότητας γλυκαντικό που παράγεται από διάφορα είδη, ένα από τα οποία είναι και η Agave Tequilana γνωστή και ως Μπλέ Αγαύη. Το νέκταρ της παράγεται από την επεξεργασία του χυμού που παίρνουμε από τον πυρήνα τησ αγαύης. Η MONIN Αγαύη είναι φτιαγμένη με υψηλής ποιότητα συστατικά και με σύσταση για να αναμειγνύεται εύκολα σε κάθε ζεστό ή κρύο ρόφημα. Η αγαύη λόγω του χαμηλού γλυκαιμεικού δείκτη της έχει αυξήσει τη δημοσιότητα της. Επίσης βοηθάει τους bartenders να δημιουργήσουν "γεμάτα" cocktails χάρη στην στρογγυλή, καθαρή και μοναδική γεύση της. Βιολογικά πιστοποιημένη, το σιρόπι Οργανικής Αγαύης ΜΟΝΙΝ φτιάχνεται αποκλειστικά από το νέκταρ οργανικής αγαύης χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα.
Συνταγές / Με Αλκοόλ
Oaxaca Margarita
• 10 ml MONIN Agave
• 10 ml MONIN Orange Curaçao
• 40 ml τεκίλα
• 15 ml φρέσκος χυμός lime
Χτυπήστε όλα τα υλικά σε shaker με πάγο. Διπλοσουρώστε σε ποτήρι cocktail με αλάτι στο χείλος.
Συνταγές / Χωρίς Αλκοόλ
Agave & Apple
• 15 ml MONIN Agave
• 80 ml χυμός πράσινου μήλου • 10 ml φρέσκος χυμός lime
•Fentimans Ginger ale
Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από το Ginger Ale σε ψηλό ποτήρι με πάγο. Ανακατεύουμε καλά, απογεμίζουμε με Fentimans Ginger Ale και πάγο, και γαρνίρουμε με φέτα lime.
Χρήση
Cocktails, mocktails, ροφήματα, καφές, ζαχαροπλαστική

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sky Spirits
Office & Showroom
Εθνικής Αντιστάσεως 6
174 56 Άλιμος, Αθήνα, GR
t&f. (+30) 211 411 0552

Η ομάδα μας

  • Η Sky Spirits είναι μία boutique εταιρεία ,η οποία εισάγει premium ποτά και υλικά για cocktail εξειδικευμένων και ιστορικών οικογενειακών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο.
    Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Subscribe to Sky Spirits latest news and recipes

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK