skyspirits
Πρέπει να είστε άνω των 18 για να εισέλθετε στο site.
popupjpg

Crème Brulee

Έχετε ποτέ ενδώσει σε κρέμα βανίλιας με καραμελωμένη κρούστα από πάνω? Η αντίθεση ανάμεσα στη ζεστή στρώση και στην πεντανόστιμη κρέμα είναι ο λόγος που έχει κάνει το Crème
Brûlée ένα από τα αγαπημένα γλυκά της Γαλλίας. H Crème Brûlée δημιουργήθηκε το 17ο αιώνα. Έγινε trend τη δεκαετία του '80, χάρη στον διάσημο Chef, με αστέρι Michelin, Paul Bocuse ο οποίος έκανε μια διαφορετική έκδοση πιό ελαφριά και πιό γευστική. To σιρόπι MONIN Crème Brûlée συνδιάζει τις νότες της καψαλισμένης ζάχαρης με την έντονη γεύση της βανίλιας για τέλειες συνταγές και δελεαστικά cocktail...δοκιμάστε το και δεν θα απογοητευτείτε.
Συνταγές / Με Αλκοόλ
Συνταγές / Χωρίς Αλκοόλ
Crème Brûlée Latte
• 20 ml MONIN Crème Brûlée
• 120 ml γάλα
• 1 δόση espresso
Ζεστάνετε όλα τα υλικά εκτός από τον καφέ σε γαλατιέρα. Σερβίρετε σε κούπα και προσθέστε τον καφέ.
Χρήση
Cocktails, mocktails, ροφήματα, καφές, ζαχαροπλαστική

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sky Spirits
Office & Showroom
Εθνικής Αντιστάσεως 6
174 56 Άλιμος, Αθήνα, GR
t&f. (+30) 211 411 0552

Η ομάδα μας

  • Η Sky Spirits είναι μία boutique εταιρεία ,η οποία εισάγει premium ποτά και υλικά για cocktail εξειδικευμένων και ιστορικών οικογενειακών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο.
    Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Subscribe to Sky Spirits latest news and recipes

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK