skyspirits
Πρέπει να είστε άνω των 18 για να εισέλθετε στο site.
popupjpg

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

MONIN

Ένα συνηθισμένο βράδυ στις αρχές του 1900 ο George Monin είχε οργανώσει το τέλειο οικογενειακό δείπνο, αλλά στο τέλος της βραδιάς συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να βρει κάποιο λικέρ υψηλής ποιότητας για να προσφέρει στους καλεσμένους του. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, καθώς το βράδυ αυτό ήταν η αιτία της απόφασης του να φτιάξει το δικό του λικέρ.

DIPLOMATICO

To Diplomatico Rum είναι η κληρονομιά του Jose Rafael Ballesteros Melendez. Ένα ρούμι που συνεχώς βραβεύεται ως ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Σχεδιαεμένο για την ιδιαιτερότητα του Στις μέρες μας, το Diplomatico με πάνω από 50 διεθνή βραβεία

NIKKA

To 1918 ο γιος ενός γνωστού παραγωγού sake, Masataka Taketsuru επισκέφθηκε τη Σκωτία για να ανακαλύψει τα μυστικά της παραγωγής whisky. Λίγα χρόνια αργότερα δημιούργησε το whisky Nikka και θεωρήθηκε ο πατέρας του ιαπωνικού whisky.

TITO'S VODKA

To 1995 o Tito Beveridge αποφάσισε να φτιάξει το δικό του αποστακτήριο στο Τέξας και να δημιουργεί εξαιρετική vodka! Μέχρι σήμερα ο Tito φροντίζει η χειροποίητη vodka του να είναι μοναδική!

HAYMAN'S

To 1863 ο προπάππους της οικογένειας Hayman αγόρασε μια εταιρεία παραγωγής gin στο Λονδίνο.
Από τότε, η οικογένεια Hayman έχει ένα μοναδικό σκοπό, να φτιάχνει εξαιρετικό gin.

DOLIN

Η ιστορία των Dolin vermouths ξεκίνησε το 1815 στη Γαλλία. Από τότε, η οικογένεια του Louis Dolin, φτιάχνει εξαιρετικά vermouths στην πόλη Chambéry των Άλπεων.

GOSLING'S

To 1806, o γιος ενός εμπόρου κρασιού και ποτών, James Gosling ξεκίνησε από την Αγγλία με προορισμό την Αμερική, έχοντας μαζί του εμπόρευμα αξίας 10.000 λιρών. Όμως, μετά από 90 μέρες περιπλάνησης, έληξε η άδεια του πλοίου και αναγκάστηκε να σταματήσει στο κοντινότερο λιμάνι, το οποίο έτυχε να είναι οι Βερμούδες.
Κάπως έτσι, ξεκίνησε η dark 'n stormy ιστορία του ρουμιού Βερμούδων Gosling’s...

DEL MAGUEY

H Del Maguey Single Village Mezcal δημιουργήθηκε το 1995 από τον οραματιστή Ron Cooper. O Ron εισήγαγε για πρώτη φορά στην αγορά, παραδοσιακό και 100% οργανικό mezcal.

BARSOL

Το 2002 ο Carlos Ferreyros S. και ο Diego Loret de Mola αγόρασαν το κτήμα Bodega San Isidro. Εμπνεύστηκαν το όνομα του προϊόντος από τη δέσμευση που έχουν οι παραγωγοί για να καλύψουν τις ανάγκες των BAR, προσφέροντας τους ένα απόσταγμα που φτιάχνεται κάτω από τον ήλιο SOL!

FENTIMANS

Ο Thomas Fentiman, ένας σιδηρουργός από το Clerktown, ξεκίνησε τη βοτανική ζύμωση με μία συνταγή που πήρε σαν ασφάλεια για ένα δάνειο που ποτέ δεν αποπληρώθηκε. Προσφέροντας ροφήματα στην τοπική κοινωνία, εδραίωσε μια εταιρία και ξεκίνησε τη δημιουργία μοναδικών γεύσεων.

FEE BROTHERS

Το 1863, η οικογένεια Fee άνοιξε ένα μικρό κατάστημα στη Νέα Υόρκη.
Σήμερα, η 4η γενιά της οικογένειας Fee φροντίζει να φτιάχνει εξαιρετικής ποιότητας bitters που απογειώνουν κάθε cocktail!

CHARTREUSE

Από το 1606 μέχρι και σήμερα το CHARTREUSE δημιουργείται σε ένα μοναστήρι της Γαλλίας από μοναχούς. Ο τρόπος παραγωγής του και τα βότανα του είναι επτασφράγιστο μυστικό, όμως η μοναδική γεύση του είναι διάσημη εδώ και αιώνες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Sky Spirits
Office & Showroom
Εθνικής Αντιστάσεως 6
174 56 Άλιμος, Αθήνα, GR
t&f. (+30) 211 411 0552

Η ομάδα μας

  • Η Sky Spirits είναι μία boutique εταιρεία ,η οποία εισάγει premium ποτά και υλικά για cocktail εξειδικευμένων και ιστορικών οικογενειακών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο.
    Διαβάστε περισσότερα...

Newsletter

Subscribe to Sky Spirits latest news and recipes

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK